Održana je još jedna edukativna radionica - Sinj, 24.06.2015.

U okviru projekta Izrada i povećanje kapaciteta organizacija civilnog društva za pripremu projektnih prijedloga u okviru Europskog socijalnog fonda koji provodi Centar za ruralni razvoj CERURA Sinj danas je održana edukacijska radionica u vijećnici grada Sinja.

Projekt se provodi uz potporu Europskog socijanog fonda i Ureda za udruge Vlade RH. Tema današnje radionice bila je Edukacija i izobrazba predstavnika udruge za projekte ESF-a koji će postati treneri u svojim organizacijama za izradu projekata.

Na radionici je sudjelovalo preko 30 predstavnika iz petnaestak organizacija civilnog društva koji su polaznici škole za trenere u svojim organizacijama. Danas su polaznici upoznati s metodologijom izrade projekata za Europski socijalni fond te su kroz radne skupine vježbali izradu projekata.

Očekuju se najmanje još tri ovakve radionice (a prema najavi organizatore i više jer je velika zainteresiranost iz udruga) gdje će polaznici naučiti, kroz primjere dobre prakse, izraditi projekte za prijavu na ESF.

Zaniteresirani za edukaciju se mogu javiti u prostorije CERURE.